Néhány napig benyújtható a gazdálkodási napló. Határidő: 2019. január. 31.

naptar

Január 31-ig kell benyújtani a gazdálkodási napló egyes adatait (web-GN) a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) felé. A határidő jogvesztő, az adatszolgáltatási kötelezettség elmulasztása akár a támogatás 30 százalékának levonásával is járhat. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara falugazdászai segítséget nyújtanak a web-GN benyújtásában.

 

Minden információ és segítség megtalálható a NÉBIH oldalán az alábbi linken:
http://portal.nebih.gov.hu/egyeb/gyakran-ismetelt-kerdesek/gazdalkodasi-naplo

 

 

AGROmash Expo és AgrárgépShow 2019. január 23-26.

agromash expo agrargepshow 2019

Idén is várunk szeretettel az AGROmash Expo és AgrárgépShow 2019 rendezvényén standunknál "A" pavilon 304 C terület, ahol sok-sok meglepetés vár. 

 

Milyen volt az AGROmash 2018-ban?

AGROmash Expo és AgrárgépShow 2019 Termékfejlesztési Díj

termékfejlesztési verseny díj 2019Nemzetközi Termékfejlesztési díj KÜLÖNDÍJ – Gépesítés kategóriában

AGRO-BÉKÉS Kft. – CASE IH Axial-Flow 8250 kombájn

 

A CASE IH új AXIAL-FLOW 250-es kombájnsorozata három típussal jelent meg a piacon – 7250, 8250, 9250 – melyek a 7., 8., 9., kombájnosztályban foglalnak helyet 496 LE, 571 LE és 634 LE maximális motorteljesítménnyel.

 

termékfejlesztési verseny díj 2019

A Case IH Maxxum 145 Multicontroller elnyerte az “Év Traktora” és a “Legjobb Design” címet a 2019-es évre

case ih maxxum 145 ev traktora 2018

Bologna, 2018. november 7.

A pán-európai bírálóbizottság kiválasztja a csúcsmodellt, mint TOTY győztest a négyhengeres Maxxum traktorok közül / A kompaktság, a teljesítmény és az erőátvitel sokoldalúságának együttes megvalósulását elismerik / A komplex gépekkel végzett munka során a tulajdonosok és a járművezetők számára fontos könnyű gépkezelést is méltányolják /

Megbízható pontosság AGROBÉKÉS RTK-val

ab rtk banner 1502,5cm-es bármikor megismételhető pontosság nemcsak CASE IH gépekhez

A tavaszi magágykészítés és vetés mesterei

case ih banner agrobekes 150A tavaszi szemenkénti vetés az egyik legfontosabb dolog a gazdálkodók életében, hiszen ez a művelet határozza meg leginkább a növénytermesztés sikerességét. Természetesen a precíz magágykészítésről sem szabad megfeledkezni, amely biztosítja az elvetett magok gyors csírázását és egyenletes kezdeti fejlődését.

A DLG tesztje a Case IH Maxxum 145 Multicontroller traktort minősítette a világ legüzemanyag-takarékosabb szántóföldi traktorjának

maxxum 145 multicontroller A DLG tesztje a Case IH Maxxum 145 Multicontroller traktort minősítette a világ legüzemanyag-takarékosabb szántóföldi traktorjának A Case IH Maxxum 145 Multicontroller az ActiveDrive 8 sebességváltóval a négyhengeres traktorok alacsony fajlagos üzemanyag-fogyasztásában új rekordot állított fel a DLG legújabb Powermix tesztjében. A teszt eredményei alapján 9,5%-kal előzte meg a legközelebbi versenytársat!

Az AGRO-BÉKÉS Kft. a CASE IH kizárólagos magyarországi forgalmazója

 


Case IH Logo

Az AGRO-BÉKÉS Kft. a CASE IH kizárólagos magyarországi forgalmazója. Az ország teljes területét lefedő kereskedelmi és vevőszolgálati hálózattal várjuk a CASE IH erő- és betakarítógépek egyetlen hivatalos forgalmazójaként.

CASE IH ötösfogat Szanyban


 

CASE IH ötösfogat Szanyban

Három új CASE IH traktort adott át az Agro-Békés Kft. Szanyban a Dózsa Mg. Zrt-nek. A társaság másik két meglévő CASE IH traktorával együtt így már ötösfogattá bővült a CASE IH flotta a gazdaságban.

40 éves az Axial Flow kombájn - Történeti áttekintés


 

Az egyrotoros cséplési technológia sikertörténeteAz egyrotoros cséplési technológia sikertörténete.

XII. Agro-Békés Nyílt Nap


 

XII. Agro-Békés Nyílt Nap Idén is felvonult a CASE IH flotta a békéscsabai repülőtéren.

Eszközök

Eszközök