Hírek

Megbízható pontosság AGROBÉKÉS RTK-val

ab rtk banner 1502,5cm-es bármikor megismételhető pontosság nemcsak CASE IH gépekhez

A tavaszi magágykészítés és vetés mesterei

case ih banner agrobekes 150A tavaszi szemenkénti vetés az egyik legfontosabb dolog a gazdálkodók életében, hiszen ez a művelet határozza meg leginkább a növénytermesztés sikerességét. Természetesen a precíz magágykészítésről sem szabad megfeledkezni, amely biztosítja az elvetett magok gyors csírázását és egyenletes kezdeti fejlődését.

A DLG tesztje a Case IH Maxxum 145 Multicontroller traktort minősítette a világ legüzemanyag-takarékosabb szántóföldi traktorjának

maxxum 145 multicontroller A DLG tesztje a Case IH Maxxum 145 Multicontroller traktort minősítette a világ legüzemanyag-takarékosabb szántóföldi traktorjának A Case IH Maxxum 145 Multicontroller az ActiveDrive 8 sebességváltóval a négyhengeres traktorok alacsony fajlagos üzemanyag-fogyasztásában új rekordot állított fel a DLG legújabb Powermix tesztjében. A teszt eredményei alapján 9,5%-kal előzte meg a legközelebbi versenytársat!

Az AGRO-BÉKÉS Kft. a CASE IH kizárólagos magyarországi forgalmazója

 


Case IH Logo

Az AGRO-BÉKÉS Kft. a CASE IH kizárólagos magyarországi forgalmazója. Az ország teljes területét lefedő kereskedelmi és vevőszolgálati hálózattal várjuk a CASE IH erő- és betakarítógépek egyetlen hivatalos forgalmazójaként.

Akciós gépajánlatok 2018/I.


 

Akciós gépajánlatok 2018/I.

Összegyűjtöttük a legütősebb CASE IH ajánlatokat! Lapozzon bele!

CASE IH ötösfogat Szanyban


 

CASE IH ötösfogat Szanyban

Három új CASE IH traktort adott át az Agro-Békés Kft. Szanyban a Dózsa Mg. Zrt-nek. A társaság másik két meglévő CASE IH traktorával együtt így már ötösfogattá bővült a CASE IH flotta a gazdaságban.

40 éves az Axial Flow kombájn - Történeti áttekintés


 

Az egyrotoros cséplési technológia sikertörténeteAz egyrotoros cséplési technológia sikertörténete.

XII. Agro-Békés Nyílt Nap


 

XII. Agro-Békés Nyílt Nap Idén is felvonult a CASE IH flotta a békéscsabai repülőtéren.

Eszközök

Eszközök